一群讀緊partime 音樂夜校既莘莘同學仔 ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

一群讀緊partime 音樂夜校既莘莘同學仔 ...

首頁首頁  搜尋搜尋  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

聚一聚...好嗎?

向下 
+3
JOEY
Desmond
Andrew
7 posters
發表人內容
Dic
四級會員
四級會員
Dic

文章總數 : 30
注冊日期 : 2008-01-19

聚一聚...好嗎? Empty
發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周一 3月 17, 2008 12:55 pm

我會提議o係效遊既同一日進行,即係今個星期五,下晝就o係出面玩下、行下,夜晚就大家一齊食飯,如果join唔到效遊既同學仔可以join夜晚既飯局,應該會人齊d,又開心~~ Laughing
回頂端 向下
Corina
二級會員
二級會員
Corina

文章總數 : 19
注冊日期 : 2008-01-15

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 15, 2008 8:26 pm

我suggest 去 d 上樓cafe食野,咁大家咪可以慢慢咁傾下計,聯誼下law...... geek
回頂端 向下
Corina
二級會員
二級會員
Corina

文章總數 : 19
注冊日期 : 2008-01-15

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 15, 2008 8:15 pm

不如星期四放學後食飯........?? 因為之後係公眾假期 ma,好mood d ~!! Razz
回頂端 向下
jason
五級會員
五級會員
jason

文章總數 : 48
學校級別 : hc
主修樂器 : ~小提琴~
注冊日期 : 2008-01-03

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 15, 2008 1:11 pm

今個星期四我估好多人應該ok 因為之後係公眾假期 Very Happy
回頂端 向下
Andrew
Admin
Admin
Andrew

文章總數 : 37
注冊日期 : 2008-01-02

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 15, 2008 12:43 am

首先...好多謝上面幾位同學仔既回覆...原來咁少人有興趣食飯...又或者可能係因為我號召力既問題...
既然唔係咁多人有興趣...咁...不如我返學既時候...直接搵你地幾個約時間啦...好嗎?
回頂端 向下
Andrew
Admin
Admin
Andrew

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周二 3月 11, 2008 12:47 am

其實唔怕夜...放左學都得架...唔駛次次都約晒好多人既...幾個又得...
想放假約齊人...都得...
回頂端 向下
Fion
三級會員
三級會員
Fion

文章總數 : 29
學校級別 : o cert
主修樂器 : piano
注冊日期 : 2008-01-09

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周一 3月 10, 2008 11:20 pm

咁時間係放學後丫?!平日?!定星期六、日?!
回頂端 向下
Desmond
Admin
Admin
Desmond

文章總數 : 90

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 08, 2008 8:39 pm

太嘈就唔會,因為我去果幾次都好嘈,哈哈 Laughing ,不過要睇大家重有冇異議or其他提議。
回頂端 向下
JOEY
二級會員
二級會員
JOEY

文章總數 : 14
注冊日期 : 2008-01-25

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周六 3月 08, 2008 4:03 pm

食飯我都 ok ka ~ 不過如果去 fat angelo's 我地會唔會太嘈呢 ~ Laughing
回頂端 向下
Desmond
Admin
Admin
Desmond

文章總數 : 90

發表主題: 回復: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周五 3月 07, 2008 1:08 am

我有提議Fat Angelo's(因為我係會員),係食意大利野的,如果係的話,就尖咀啦,個新地址又大又舒服
回頂端 向下
Andrew
Admin
Admin
Andrew

發表主題: 聚一聚...好嗎?   聚一聚...好嗎? Empty周五 3月 07, 2008 12:54 am

各位同學仔:
上次BBQ其實我覺得好開心架...不過...好似...硬係...仲爭少少...
可能我比較怕醜啦(大家都知我比較斯文、低調、含蓄、文靜...)...玩完之後返到學校見返又好似冇乜傾過計...BBQ時既熱鬧、興奮好似消失左!
我知道要搞一次BBQ、行山呢類既活動要好多時間籌備,所以...我想問下大家...會唔會有興趣係行山之前一齊食下飯呢?
其實只係好想有個機會傾下計...人多人少都唔緊要架...形式唔緊要...地方唔緊...可以係麥記、大排檔、快餐店、飲茶、韓燒、打邊爐、自助餐......
唔知有冇人賞面呢?
如果有人有其他提議,想用其他方法聯誼下,都歡迎留言!
回頂端 向下

聚一聚...好嗎?
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
一群讀緊partime 音樂夜校既莘莘同學仔 ... :: 有無活動搞呀 ???-
前往: